top of page

YRITYS

AV-SÄHKÖPALVELU OY

AV-sähköpalvelu Oy urakoi vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella kaikkien auditorioiden sekä neuvottelu- ja kokoustilojen kaikki av- ja sähköjärjestelmät. Meillä on myös pitkä kokemus kiinteistösähköistä uudis- ja saneerauskohteissa. Pienempänä toimijana kykenemme joustavaan, nopeaan ja laadukkaaseen valtakunnalliseen palveluun erittäin kilpailukykyisin kustannuksin.

Asiakkainamme ovat yksityiset, yritykset ja muut tahot. Olemme suomalainen yritys ja kaikki asentajamme ovat alansa ammattilaisia. Meille on tärkeää, että asiat hoidetaan kunnolla ja sovitussa aikataulussa. Kauttamme saat kaikki sähköasennukset ja sähkötyöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Ammattiasentajamme takaavat, että toimittamamme laitteet ja järjestelmät osataan ottaa helposti käyttöön ja toimivat. Asentaessamme uudet laitteet, viemme tarvittaessa myös vanhat laitteet kierrätykseen. Ammattiasentajamme asentavat yhden tai useamman laitteen niin pieneen kuin suureenkin tilaan sopimuksen mukaisesti. Laadukas, siisti ja turvallinen asennus varmistetaan jatkuvalla koulutuksella sekä laadukkailla komponenteilla. Pystymme tekemään asennukset kaikkialla Suomessa nopeasti, laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti.

Yrityksen päätoimiala on kaikki sähkösuunnittelusta sähkötöihin, mutta yritys on lisäksi erikoistunut tuottamaan AV-Sähköpalveluja. Yritys on lähtenyt kahden toimijan intohimosta AV-Esitystekniikkaa kohtaan ja molemmat perustajat ovat toimineet ansiokkaasti myöskin tv-tuotannossa ja tiedostavat mitä toimivalta tekniikalta odotetaan.

Kiinnostuitko palveluistamme?
bottom of page